Gyakran Ismételt Kérdések

Igyekeztünk olyan kérdéseket és válaszokat összeállítani, amiket naponta tesztnek fel nekünk telefonon, vagy személyesen a gépjárművezető képzéssel kapcsolatban ügyfélszolgálatunkon.

Mit jelent az E-Learning képzés a gépjárművezetőképzésben?
Világszerte elterjedt hatékony és korszerű webes távoktatási módszer, amely a KRESZ elméleti képzést érinti.
Jól felkészít az ONLINE Kresz képzés a Kresz vizsgára?
Igen, saját tapasztalataink és az országos eredmények is igazolják az így tanulók között ritkábban fordul elő a bukás.
Mi történik ha valamit nem értek?
A Daru Autósiskola konzultációs lehetőséget biztosít, ahol KRESZ Oktató elmagyarázza a problémás témakört, megbeszélhetőek a felmerült kérdések.
Miért érdemes az E-Learning képzést választani?
A KRESZ elméleti alapokat a legmodernebb, legkényelmesebb módon sajátíthatod el ezen képzés segítségével. Nincs időhöz, nincs helyhez kötve. Nem kell tanfolyami időpontokhoz alkalmazkodnod, tanfolyamon részt venned. Az E-LEARNING képzésnek köszönhetően BÁRHOL – BÁRMIKOR tanulhatsz (akár külföldön is).
Több részletben is fizethetem a tandíjat?
Mi az hogy! Több részletben is fizethetsz, de mindenképpen beszéld meg az ügyintézővel, vagy az oktatóddal, akik szólnak az iskolavezetőnek jóváhagyás miatt. Nem kell félned, mindent megoldunk!
A vizsgadíjakat mindig a Közlekedési Felügyelőségen kell befizetnem?
Nálunk NEM! Az elméleti vizsgadíjat és a gyakorlati vizsgadíjat is az ügyfélszolgálatunkon vagy az oktatódnál fizetheted. Mi utazunk és sorba állunk helyetted, akár többször is.
A tandíjat mindig az autósiskola ügyfélszolgálatán lehet befizetni?
IGEN!
Másik iskolánál azt mondták, hogy hónapokat kell várni a vizsgákra! Itt is így van?
Talán NEM! A hatóság ügyvitelébe, adminisztrációjába nem avatkozhatunk be, ezt Ti is tudjátok. De azért, hogy felgyorsítsuk a jogsitok megszerzésének folyamatát, naponta foglalunk vizsgaidőpontokat, akár egyénenként is, az igényeitekhez igazodva. Más iskolánál valószínűleg 1-2 hetente összegyűjtik a vizsgaigényeket és csak ezután kérnek vizsgaidőpontokat.
Van olyan autótípus, amelyiken én szeretnék vezetni?
Nem az autótípus a döntő abban, hogy igazán meg tanulj vezetni. Mi, inkább a személyiségedhez illő oktatót próbálunk adni. Ha konzervatív típusú vagy, biztos, hogy nem adunk melléd „laza” tulajdonságokkal rendelkező oktatót. Esetleg ha cserfesebb a természeted, akkor biztos nem ültetünk egy szótlanabb oktatóhoz. A hatékonyságra törekszünk. Természetesen bármikor oktatót válthatsz időközben, mert lehet, hogy a rövid idő alatt nem ismertünk meg eléggé, de az is előfordulhat, hogy a látszat ellenére mégsem értitek meg egymást az oktatóval. Minél hamarabb szólsz, annál hamarabb tudunk segíteni!
Csak hétvégén szeretnék vezetni! Megoldható?
Tulajdonképpen megoldható, de nagyon nem ajánljuk! Hétvégén kevesebb az autó, kevesebb a gyalogos és kevesebb a forgalmi helyzet. A felét tanulnád annak, amit csak a nyüzsgő hétköznapokon lehet gyakorolni. A forgalmi vizsgád is hétköznap lesz! Hogyan fogod megoldani? Azt is vedd számításba, hogy a családos oktatók nem tudják a hétvégét vállalni, így nagyon kevés lehetőséged lesz, hogy gyorsan autóra kerülj.
Csak délután 17.00-18.00 órától érek rá vezetni! Megoldható?
Természetesen megoldható, de a késő őszi és a téli időszakban nem ajánljuk, mert akkor kizárólag sötétben fogsz vezetni, miközben a vizsgád is nappal lesz. Teljesen más hatások érnek mindkét napszakban. Ezen kívül számíts arra, hogy ritkábban tudsz vezetni, mert nagyon sok embernek csak ez az időszak jó az iskolai, és a munkahelyi elfoglaltsága miatt.